Плащане и доставка

За гр. София – доставката се извършва във вторник и четвъртък от наш куриер.

Сумата за безплатна доставка е 60.00лв без ДДС ( за гр. София и гр. Пловдив). Ако стойността на поръчката е под 60.00лв без ДДС ( за гр.София и гр.Пловдив) доставката е  7.00лв без ДДС

За останалата част от страната сумата за безплатна доставка е 60лв без ДДС ( без хартия, мебели, дъски, столове и др.обемни артикули), до офис на куриерска фирма Спиди. Ако поръчката е под 60.00лв без ДДС доставката е за сметка на клиента. Ако клиента желае доставка до адрес, куриерската услуга е за негова сметка.

Поради техническо или софтуерно  време, необходимо за премахване на изчерпани вече продукти от сайта, присъствието на конкретен продукт не гарантира наличността му при осъществяване на поръчката, дори и потребителя да е получил потвърждение, че поръчката му е приета.В А Ж Н О!!!

 

За обемни стоки ( копирна хартия, мебели, столове , дъски и др.), които са за градове извън Пловдив и София нямаме безплатна доставка. В случай, че клиента си поръча такива артикули, доставката е за негова сметка, според тарифата на съответната куриерска служба, която ползва.

Поръчки на стойност под 20.00лв без ДДС не се изпълняват.

 

Плащане на поръчките може да извършите :

  • В брой

  • По банка:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN : BG59 UNCR 7000 1520 8021 59

ОФИС БЪЛГАРИЯ СЪРВИСИЗ ООД

  • С наложен платеж ( когато ползвате куриер)

 

Благодарим за Вашия бизнес!